Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за централното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kalvach Покажи съобщение
    Здравейте,
    и аз имам същия проблем от два три месеца насам. Отначало си помислих че ми е заминала батерията, но като я смених не се оправи. Като натисна бутончето на централното в ключа, лампичката си светва, обаче неще да отвори вратите, иначе централното си работи, в смисъл като отворя с ключ едната врата, отварят се и двете.
    Другия проблем е че като доближа ключа до плафона където е вътрешното осветление на колата, където се намирал модула на дистанционното, централното си работи.
    Аз имам секюрити картата със секюрити кода, ако някой сподели кво може да се направи по въпроса ще съм му благодарен.
    Имаш нужда от ремонт на самия ключ, от него ти идва проблема с малкия обхват
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Имаш нужда от ремонт на самия ключ, от него ти идва проблема с малкия обхват
      То и аз така предполагам. Бях тука при един ключар и ми каза, че му са се разминали честотите.
      Може ли да препоръчаш някой който би могъл да го оправи?

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

То и аз така предполагам. Бях тука при един ключар и ми каза, че му са се разминали честотите.
        Може ли да препоръчаш някой който би могъл да го оправи?
        Нищо не му се е разминало трансмитера е проблема аз това им ремонтирам
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Нищо не му се е разминало трансмитера е проблема аз това им ремонтирам
          Колега, ако ти пратя малката платка вътре в ключа по еконт, колко ще ми струва удоволствието да мога пак с дистанционното от ключа да си отключвам и заключвам колата.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Колега, ако ти пратя малката платка вътре в ключа по еконт, колко ще ми струва удоволствието да мога пак с дистанционното от ключа да си отключвам и заключвам колата.
            Колега трябва ми колата няма как да го направя без приемника Опитай на местно ниво някой електрончик
            sigpic

Comment

Working...
            X